Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz simondr #125186 üzenetére

    Idegenben rendszerint alkalmazkodik és maximálisan kockázatkerülő, szerintem nem Arsenal szint. Nekem ez a véleményem ki is tudom fejteni, lehet vele vitatkozni, bár úgy veszem ki Te is hasonlóképpen látod :)

    Legnagyobb baj vele, hogy nem tudja használni a játékosait, nem tudja használni Özilt, nem tudta Ramseyt, nem tudja egyszerre Aubat és Lazacot. Nálunk BR dettó ilyen volt. (gyorsan kiderült hogy az az egy kimagasló szezonja Suárez klasszisa volt)
    Tavaly volt egy veretlen huszonfordulós kezdete, ahol legtöbbször nem érdemeltek semmit, csak akkor többnyire sikerült kihasználni a kevés helyzetüket, és Auba klasszisával verték az xG-t, ami hosszú távon nem volt fenntartható (főleg hogy szezonra vetítve sosem veri Auba az xg-t annak ellenére hogy egy kiváló játékos, ezért is kaptam akkor valakitől a savat amikor le mertem írni :) )

    Szóval Emery ilyen kis karakter nélküli, kockázatkerülő edző, akit úgy vittek oda hogy majd fejleszt a meglévő játékosokon Wenger után, ami nagyjából csak Holding kapcsán vált be tavaly, de inkább leépítette őket.

    A statisztika viszont semmiben sem mutat jobbat, mint Wengerrel, támadásban sokszor Auba átlagon felüli hatékonysága húzza őket, védekezésben tapodtat sem mozdultak előbbre, néhány próbálkozás ellenére. A játék kicsivel strukturáltabb, volt 1-2 bátor rangadójuk és legalább annyi gyáva derbijük, emellett iszonyat üresjáratok. Lassan már senki nem fejti meg, hogyan juttatják a labdákat a felső harmadba. Nehéz ebből kiolvasni valami konstans próbálkozást. Pepe szerintem nagyon nagy minőségi igazolás, de szkeptikus vagyok vele is, hogy hogyan tudja majd használni.

    Illetve Christoph beszélt múltkor a francia dolgairól is, aki több PSG insider könyvet és temérdek Lekipet és Leparisient olvasott és egybehangzóak a vélemények, hogy Unait kiröhögték a videózásokon, annyira hosszú, elnyúlt és érthetetlen franciával tolt szeánszokat tartott.
    Ha bármilyen szabályt meghozott a közös együttélésről, a vezetőség néha gond nélkül felülírta.

    Erre alapozom róla a véleményemet, számok, látottak és mások -talán- hiteles információja. Lehet csak "okoskodás", megkövetem magam ha megcáfol :R

    Sevillával remek teljesítményt nyújtott ez elvitathatatlan, a 3 EL trófea nem véletlenül csúszott be, de ott nem is volt ekkora nyomás rajta és elvárás, nem volt ilyen rivaldafényben, mint amiben azóta van, és szerintem ezt ő nem bírja el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák