Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Viszlát #125151 üzenetére

    Alapvetően teljesen egyetértek, de ugyanígy megkapta a bizalmat van Gaal és Mou is. És két szezon teljesen kuka, miközben iszonyatosan sok pénzt lehúztak a klotyón.
    Nekem szimpatikus Ole és remélem, beválik a MU-nál, de ha mégsem - akkor újabb két szezon mínusz és azért egy MU-szintű csapatnál hat-nyolc szezon jelentősebb eredmények nélkül (oké, egyszer behúzták a szegény ember BL-ét) azért elég húzós.
    Én semmi jelét nem látom annak, hogy idén jobb lehetne a United, szerintem az erősítések sem feltétlen sikerültek jól (hacsak az nem számít erősítésnek, hogy megszabadultak Lukakutól és lehet, hogy AS-tól is - és még fizettek is értük), de mivel nem vagyok MU-fan, nem ismerem annyira a csapatot, mondhatok én eszement nagy hülyeséget is akár.

    Szerk: nem a legjobb hasonlat, de ott van Doll példája. Többet kapott, mint két szezon, sokkal több bizalmat, mint talán kellett volna, épp azért, hogy ne kelljen minden (második) évben új filozófia mellett újjáépíteni a csapatot. Az állandóság, stabilitás volt a vezérelv - és nem jött be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák