Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Cs1csó #120158 üzenetére

    Mondjuk ezt a spílerről csórták, mert korábban nagyon nem ebbe az irányba mentek :N

    Ez az egész közösségi médiával való érintkezés tőlük ered, ami úgy kezdődött hogy angol szaktweeteket mutattak és próbálták meg értelmezni. Aztán ez teljesen homályba veszett és jöttek a magyar helyesírási hibás tweetek, amikből legtöbbet direkt megtrollkodtak #plhu névvel különböző fórumokon, hogy ugyan meddig mehetnek el marhaságokban, amiket még beolvasnak. Tényleg kabaré volt :DDD
    Mondjuk nem is értem ezt a twitter erőltetést, ami látványosan nem tud betörni MO-ra.

    Sajna ez a dig PL részleg is elég gyengus, pedig szebb emlékeim voltak róla korábbról :D Salec még mond érdekes dolgokat és nincsen vakon (cserébe sokan ki nem állhatják a stílusát), de a másik az csak egy papagáj aki ugyanazt ismétli újra meg újra meg újra meg újra, és sajnos azt is nagyon tájékozatlanul.

    Amin meglepődtem az a tegnapi Sport TV-s német rangadó felvezető. Mészáros Ábel és Kemenes Szabolcs rendkívül szimpatikus, felkészült és remek szakmai produkciót nyújtott :K Spílernél Szabó Péter ilyen, amikor ő stúdióban van akkor érdemes odafigyelni mert a szavainak súlya van, reggelire megesz bárkit aki mellette ül.

    Én ezt az interaktivitást nem annyira élem, persze kinek mi :)

Új hozzászólás Aktív témák