Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    Fernando "megint beszívtam" Fernandez :C

    Fernando Fernández: - Nehéz napon vagyunk túl, nagy reményekkel vártuk ezt a találkozót.
    Az első félidő nagyon rossz játékot hozott, lassan járt körbe a labda, mindkét oldalon sok hiba, sok pontatlanság jellemezte a játékot. Mi nem találtuk a megfelelő területeket, ahol szerettünk volna létszámfölényt kialakítani, nem tudtuk bejátszani a labdát a középpályás soruk mögé. Nem tudtunk kellő pontossággal passzolni, emiatt alig veszélyeztettük a kaput. Sokat birtokoltuk a labdát a saját térfelünkön, ezzel szerettünk volna területet nyitni elől a támadók számára, ami sajnos nem sikerült.
    A második félidő első 25 perce másként nézett ki, miután változtattunk, és kijátszottuk a Haladás letámadását. Ekkor eldönthettük volna a mérkőzést, azonban az elmúlt időszakban tapasztalt pontatlanság miatt ezúttal sem sikerült. Rengeteg beadást láthattunk, de középen hiányoztak az a váratlan megoldás, ami a gólhoz elengedhetetlen, még akkor is, ha több lövéssel próbálkoztunk, és kapufát is eltaláltuk.
    Büszke vagyok a játékosokra, mindent megpróbáltak elsősorban a második félidőben, nem lehet azt mondani, hogy ne akartak volna.
    Ellenfelünk a mutatott játék alapján nagy ajándékot kapott, nem éreztem a veszélyt a támadásaikban, egy pontrúgás után szerezték a gólt is. Gratulálok a Haladásnak a három ponthoz!
    Megértem a szurkolókat, joggal szomorúak. Minden mérkőzésen ott vannak, legyen az itthon vagy idegenben, de mostanában semmit nem tudtunk visszaadni abból a támogatásból, ami a lelátóról érkezik.
    Tovább kell menni az úton, nagyon fontos mérkőzés vár ránk Kisvárdán. Fel kell állnunk a földről, ha választhatnék, akkor is a Kisvárdát választanám következő ellenfélnek, mert egy győzelemmel megelőzhetjük őket, és újra a vonal fölé kerülhetünk.

    Nem hiszem el, hogy valaki ennyire … Hülyítés, bullshit, hülyítés, bullshit. Folyamatosan.
    Húzzál el a megyéből, mert már a faszunk ki vagy veled!

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák