Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Szerintem kár ezt bárki nyakába varrni. Látszik hogy jobb képességű futballisták, de nem verhetetlenek. Annyit kéne tenni hogy ki kell lépni a 16-os környékén a támadókra és nem várni a történésekre, mert abból ez lesz. Területet hagyunk és gólt rúgnak.

    Mi fordított helyzetben elkapkodjuk, és nem tudunk higgadtan passzolni. Amiben továbbra is gyengék vagyunk, az a labda nélküli játék. Nem lehet várni a felénk guruló labdára, rá kell menni.

    forceberg:
    Túl hátul, várva arra hogy mit lépnek. Az EB-n azért voltunk magunkhoz képest jók mert mindig mindenki tökösen belelépett a támadásba, és nem csak a lövésbe. Meg az 1 hónapos edzőtábor miatt.

    hhenry:
    Ő is mindig háttal áll a kapunak, komolyan nem értem. Lukaku csinálta ezt a PSG ellen. Labdát nem tudott átvenni, sem passzolni, sem megtartani, de azért rúgott két gólt. Ha Szalai is verne egy duplát, megbocsátanám neki, hogy ennyire nem csatárként ténykedi. Lehet a bundásban néha betalál és a kiharcolt szabadokat értékesíteni tudják, de jobban örülnék egy pimaszabb támadónak.
    A szomorú az hogy az NB1-ben vannak nála fantáziadúsabb arcok.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák