Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz simondr #117478 üzenetére

    Az elmúlt 4 szezonban 6 defensive errorja volt, egyszer sem gólt érő. Ezt nyilván nehéz mérni, vannak olyan csodabogarak mint pl. Lovren aki egy támadás alatt 4x is hibázik és így lesz 1 gólt érő def errorja.

    De ő egy ostoba védő.. nehogy már az AM-re hegyezze ki hogy egy középszer védelem meg a 70 éves kapusa hány gólt kap, és biztos a Juve majd meccsenként elkezdi nyelni a gólokat ha AM-be vagy wingerbe berakja Ramseyt.

    Jó dolog a szurkolói lélektan, amikor szemre látszik hogy ki jó és ki szar, csak a statisztika közben teljesen más mutat.
    Pogba is mennyire szar játékos volt még 1 hónapja ugye :D Mondjuk érdekes hogy ilyen szempontból hazardot a kutya nem kérdőjelezi meg soha, valamiért őt kötelezően mindenkinek az egekig kell szopkodnia :DDD

    Özil is egy lusta tökömlököm alak az Arsenalban nem? vagy Miki egy mentális toprongy? Saqiri is az volt az előző csapatában, ha kedve volt akkor kurvajó volt, ha nem akkor meg többet ért inkább lecserélni :) nos a jelenlegi csapatánál egyelőre nem láttam ilyen hangulatváltozásokat tőle, ahogy Mikinél sem a Dortmundban :N
    Özilt madridban sosem néztem.

    Juve szerintem egy esetben szophatja meg Ramseyvel, az pedig a sérülékenysége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák