Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #117292 üzenetére

    Milyen igaz...
    De úgy mindenre is, ami a csapattal kapcsolatos.
    Sajnos van egy réteg aminek semmi sem szent. Akik beleállnak Kolarovba, aki fáradásos lábközépcsont repedéssel játszott, és most hibázott egyet, azok után hogy alig kap pihenőt 33 évesen és így is klasszis teljesítményt nyújt a posztján.
    Fenyegetik a családját... Ez a legalja.
    De Rossi nyilvánosan, a közösségi oldalon testvérének nevezi erre belé is belekötnek.
    Florenzit kifütyülik, mert szerintük ellustult mióta fizuemelést kapott, hiába kevesebb még így is mint amennyit az Inter kínált.
    Megtaláltak itt már mindenkit a csapatból. Zaniolóra is fröcsögtek az aláírásakor, most meg 10-et akarnak belőle...
    Ha a szurkolók ezen kisebb részén múlna, bármelyik edző ki lenne utálva max két év alatt, vezetőségi tagról és játékosokról nem beszélve, ők előbb.

    A legviccesebb mégis az amikor a magyar csoportból kimennek és kivonulnak mert látják hogy a nagyfiúk is azt teszik. :DDD Oké, ha igazuk van ha nem, ők ezt tűzközelből teszik, brigádok, együtt, szóval na...

    Aki De Rossira egy rossz szót mond kitiltanám a stadionból. Komolyan. Ő akkor is a Sud elé ment amikor gáz volt, ő ebben a csapatban a karabiner, ami ha kell az összes láncszemet egyben tartja, aki Totti árnyékában is vezér volt.
    Értem, hogy a színek örökké, de akik viselik, őket kell erősíteni.

    Még egy elembaj sztori. Eddig olyan véleményeket olvastam olasz szurkolói csoportokban is néhány embertől, hogy a Stadion ürügy Pallottának, soha nem lesz kész és amikor megszedte magát lelép.
    -Furcsa lenne, mivel egy eladásnál nem csak önmagában a komplexumot adhatná el haszonnal, hanem a csapat is többet érne, de mindegy.-
    Most azt olvasom hogy mégis hogy képzelik, hogy kiadnék egy szponzornak a stadion nevét.
    Ha valaki ennyire okos, az inkább csak nézze, ne próbáljon meg gondolkodni, nem mehet az mindenkinek... :U

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák