Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #116703 üzenetére

    Ez a fizetési igénye, állítólag a PSG és a Bayern is felhúzta rá a szemöldökét. Joggal.
    De Ligt esetében pl Raiola 10 millió €-s jutalékot akar kicsikarni a vevőtől a vételárán felül, és a fiatal védővel kapcsolatban is 10-12M€ közötti éves fizu elvárást pletykálnak.

    Lassan örülni kell ha egy frissen felsztárolt kiscsillag megelégszik 2-3M€-val.
    Szerencsénk van, hogy az ifjú Kluivert aláírt 1.8M€-ért. pedig arca neki is van sőt még az apja miatt neve is.

    Amíg sok bizonyított rutinos és a top5 bajnokságban stabilan jó teljesítményt nyújtó játékos fele ennyit sem keres (pl Kolarov, de tényleg sokat lehetne írni) addig ez enyhén röhej kategória. Futballqrv@ nevelde.
    Tényleg ott tartunk, hogy nem az a lényeg, hogy az álma váljon valóra, hogy a kedvenc csapatában vagy top bajnokságban, sőt BL-ben játszhasson, hanem hogy legyen sok pénz, a hol már mellékes. Egyes játékosok meg elsírták magukat, remegett a lábuk az izgatottságtól, amikor felvették a mezt, pályára léphettek, megérinthették az adott csapat stadionjának gyepét, becserélték, vagy megkapták az első profi fizetésüket.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák