Hozzászólok Aktív témák

 • ZavaBalazs

  őstag

  Boateng out, totál szarik bele, nyáron el kellett volna engedni, amikor még volt rá kérő - helyette de Ligt jó lenne, de nem hiszem, hogy nagy esély van rá. ez a belengetett Hernandez gyerek azért lenne jó, mert CB mellett csere LB is lehetne (másik oldalra ugyanígy Pavard került szóba, de az utóbbi időben kihűlni tűnik az a szál)
  Rafinha out, helyette egy pados szélső védő, ha Hernandez jön, akkor RB, ha Pavard, akkor LB, ha egyik se, akkor valami kétoldalas svájcibicska. nyáron volt szó Ricardo Rodriguezről, ő még a wolfsburggal nagyon jó volt emlékeim szerint, most a milannál nem tudom hogy megy neki.
  Martínez out/csere CB, és a helyére egy agilisebb DM, aki nem úgy fordul, mint egy tank, és jobban ki tudja venni a részét a támadásépítésből. imádom Javit, tud rombolni, csak előrefelé megáll a tudomány...
  Robbery out, ez Robben részéről már hivatalos is, Ribéry meg még éli az álomvilágát, miszerint ő 36 évesen is olyan, mint amikor 26 volt (mondjuk tegnap pont rúgott egy atom gólt, bár állítólag a meccs további részében kupac szar volt) na itt a pótlás problémásabb, nem tudom ki kéne. tegnap Werner mondott egy olyat, hogy "ha németországban akarok maradni, csak egy csapat jöhet szóba" (hint: nem a lipcse ;) ), őt pl el tudnám nézni szélen, csatárként kevésbé. emellett emlegetik Pépét, Thauvint, Lozanót (bár őt lehet, hogy csak a fanok, és pletyka nincs róla), T. Hazardot, meg tököm tudja még kit. Martial gondolom már nem játszik, mert nincs többé Mourinho, szóval őt már nem sorolom ide.
  Wagner csupaszív gyerek, de amikor beáll, csak annyit látok tőle, hogy széttárt lábakkal maga elé mutogat (valahogy így), egyébként nem sokat tesz hozzá. ide nem feltétlen kell igazolni, lehetne nyúlni az ifikhez, Zirkzee ontja a gólokat, vele meg lehetne próbálkozni. év végén pár meccs, aztán egy év kölcsön valahol, mondjuk.

  röviden-tömören: Boa helyett egy kezdő CB, Rafi helyett egy csere bekk, Javi helyett egy DM, Robben-Ribéry helyett 2 szélső (ebből minimum az egyik instant kezdő szint, mert Coman és Gnabry nem arról híresek, hogy tartósan egészségesek)

  wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Hozzászólok Aktív témák