Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #115457 üzenetére

    Szerintem meg pont nem nyíltak ki, csak a legvégén. Ancelotti beszari focival állt ki, védekezni próbáltak, de Marco Rui valami egészen elképesztően gyenge védő, nem is tudom mit keres egy Napoli szintű csapatban. Szinte átjáróház volt az oldala, Koulibaly ideig-óráig tudta mentesíteni a hülyeségeit, de ő sem sokáig.
    Megjegyzem valami elképesztően jó védő Koulibaly, nem is gondoltam hogy ennyire :)

    Milik meg amolyan Higuain 2.0, de azért Alisson is kellett, ilyen szinten kevés emberben akad el így kulcsmomentumban, kétségem nincs afelől hogy ez simán gól ha Karius áll a kapuban :))

    Ramos azért egy utolsó alpári tapló úgy játékosként mint emberileg, van Dijk belépője durva volt, de labdára ment, semmilyen rossz szándék nem vezényelte (bár megfordult a fejemben mert meccs előtt Mertens keményen beszólt az Anfieldnek ;] ), de ha pirosat ad a játékvezető azt sem vonnám kétségbe, mert valóban nagyon durva volt.
    Nem tudom ilyenkor mi a szabály, labdára ment, el is rúgta, tehát tisztán szabályos, aztán a lendület tovább vitte és akár láb is törhetett volna amiért járhatott volna piros.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák