Hozzászólok Aktív témák

 • grabber

  addikt

  Na jó,nem értem ezt a Modric ellenszenvet.

  Ronaldonak voltak olyan meccsei,amikor 90 percig egy sikeres cselt nem tudott megcsinálni,kapott egy jó passzt és azt berúgta. Vagy egyénileg egy megmozdulással eldöntőtt egy meccset. De a maradék 85 percben mit csinált? Nem fut már fel a széleken(térdsérülése is benne lehetett),cselezni meg már egyre kevesebbet csinált.
  Viszont a csapattársai kiszolgálták,küzdöttek(Marcelo)ki zsebeli be a díjat?Ronaldo.

  Egy kapus nem lehet aranylabdás mert nem rúgott gólt? Buffon nem érdemelte volna meg? Olyanokat védett,hogy még én is elismerően néztem rá. De nem,mivel nincs annyi rajongója ő nem kaphatott
  Csak Messi vagy Ronaldo.

  Marcelo? Akik állandóan megy mint egy robot,nem egy szemétláda,nem színészkedik. Ő meg nem érdemel meg semmit. Pedig mennyi akcióhoz van köze.

  Emlékszem amikor meg ették Kroos-t a RM. Meccs után a studióban azt beszélték,hogy Kross-nak nem volt eldott labdája. Ilyet életükben nem láttak,hogy valaki ennyire biztosan adogasson. Nekik is feltűnt.

  Modric csendes,visszafogott jellem,de rengeteget tett hozzá a csapat sikeréért. Ja és ne felejtsük el,hogy a Horvátok nem egyszer hosszabítást is játszottak. Modric azt is végigtolta.

  Szerintem megérdemelten kapta a díjat. Nem biztos,hogy leginkább ő érdemelte volna ki. De ezt mi alapján lehetne eldönteni,amikor rengeteg változó van az értékelésben is?

Hozzászólok Aktív témák