Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz dracox #115014 üzenetére

    Nincs az a centire kiszámolt halálprecíz letámadás, így a jobb középpályák ellen már kijön a behatárolt képességű középpályásaink teljesítménye, amit korábban rengeteg futással, letámadással, visszazárással kompenzáltak.

    Dortmund is így működött kiválóan Seven Benderekkel, Blaszczykowskikkal, Großkreutzokkal.

    De ha nincs letámadás, hanem támadásépítésre van szükség akkor ezek az emberek nem tudnak nyomás alatt labdát megjátszani, hanem ívelgetnek, alibiznek, hátrapasszolgatnak, a támadókig meg el sem jut a labda. Legalábbis én így látom, tegnap a középpálya evett meg reggelire, pedig szépen adta volna magát hogy letámadják a hadilábon álló védelmet, ahogy az Arsenal ellen is, de egyáltalán nem tették..

    Ezt írtam néhány hete, és most ütközött ki először igazán, van amiben fejlődött a csapat, de ezzel az esély is sokkal kisebbre csökkent hogy jobb csapatokat megverjenek, nem úgy mint tavaly, amikor egy barszát is képesek lettek volna péppé verni (hogy aztán kiszopjanak egy wigantől :D )

    Egyértelmű árulkodó jel a másodedző távozása, csak nem tudni hogy ő hiánya ennek a kiváltó oka, vagy azért ment el, mert a többiek belátták hogy a gegenpresszinggel nem lehet konzisztens jó csapatnak lenni, és ezen különböztek össze.
    Mindenesetre kurvára nem értem hogy miért kellett egy 3 éves projektet a kukába dobni, de nem is értek hozzá, majd kiderül :)

Új hozzászólás Aktív témák