Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KubanitoS #112254 üzenetére

    Semmi gond, ha ezt éreztetné mondjuk ötször a mérkőzés alatt, és nem tolná túl 30 másodpercenként, és nem kellene átmenni sértődött szurkolóba, vagy legalább minimálisan kontrollálná a frusztrációját, hogy ne azon ironizáljon ország világ hallatára, hogy mennyire kreatív az a két szóból álló AEK allézás.
    De amíg ennyire túltolja addig annyira is kell venni a véleményét, mint egy drukkerét (vagyis semmibe), csak ez szembe megy a kommentátori szakma alapelveivel, tehát a munkáját nem tudja elvégezni, mert képtelen uralkodni magán.

    Amit a görög időhúzásnál levezetett az meg kész szánalom, főleg hogy a luxemburg ellen rendben volt, hiszen hát eredményt tartunk.

    Ne legyen kétségünk fordított esetben emberhátrányban a Videoton is pont ezt csinálva volna, de tényleg vicces ez a nagy időhúzás, nem is értem hogy nem szankcionálják ezt. Tök egyszerű lenne, semmi VAR meg tököm nem kellene, csak annyi hogy akihez bemennek ápolni az mondjuk 3 percig ne léphessen pályára, egyből megszűnne az a sok fantomsérülés :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák