Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Nem tudom mennyire "off" ez egy informatikai weboldal focis topicjában.

    Szeretnélek meginvitálni Benneteket a MATCHDAY 11 nevezetű foci manager játékba. Gondolom többen játszottatok a Hattrick-kel, Onlinesoccermanager-rel stb. nem mondom, hogy ez jobb vagy rosszabb; másabb. Nekem sok megoldása tetszik, ugyanakkor még kvázi gyerekcipőben járó játék lévén vannak benne furább, bénább megoldások, fogalmazzunk úgy, bőven van benne fejlesztési potenciál.

    A legutóbbi, ötödik szezon tegnap indult el, az első mérkőzések jövő héten kerülnek megrendezésre. A játékba bekerült immáron a magyar bajnokság is, ennek a létrehozásában volt nekem nem kevés némi szerepem.

    A magyar bajnokság három osztályból áll, divíziónként tizennyolc csapattal. A legfelső osztályban a mennyei tizenkét csapatán felül a másodosztály legutóbbi kiesői, illetve legnagyobb városai találhatók meg.
    A másodosztályban valamennyi, jelenleg másodosztályú csapat fellelhető, kiegészülve pár harmadosztályú csapattal, míg a játék harmadik vonalát részint jelenlegi harmadosztályú csapatokkal töltöttem fel, részint olyan városok csapatával, melyek jelenleg csak megyei szinten elérhetőek. Így ha akad közületek valaki Salgótarjánból, Veszprémből vagy épp Tatabányáról, lehetősége nyílik városa csapatának vezetésére.

    Fontos info, hogy jelenleg a bajnokságban kis túlzással minden csapat egyenlő; abszolút random, melyik csapat milyen játékoskerettel kezdi meg a játékot. Így fordulhat elő, hogy bőven akad a harmadosztályban csapat, mely némiképp erősebb egyes elsőosztályú csapatoknál.
    További érdekesség és a játék egyik erénye, hogy minden liga egyenlő. Ha valaki pl. második helyen végez a Premier League-ben, pontosan ugyanakkora jutalomban részesül, mint aki a magyar harmadosztályban lesz ezüstérmes.
    Az év végi jutalmak mellett szponzori szerződésből lehet fix bevételre szert tenni, ezek szintén országtól és ligaszinttől függetlenek.

    Különbség egyedül a nemzetközi kupaindulók számában jelentkezik.

    Nem ragoznám nagyon tovább, ha bárkinek volna kedve csatlakozni, ne habozzon, tegyen egy próbát!
    Sem részvényes, sem tulajdonos nem vagyok :D Viszont és ellenben nagyon sok időt öltem abba, hogy létrejöhetett a bajnokságunk, és örömömre szolgálna, ha mind többen csatlakoznátok.

    Kérdések esetén keressetek nyugodtan, akár privátban.

    szerk: hogy ne duplázzak: ITT találjátok az elérhető csapatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák