Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Irány a mikulás tv??

    Baumstark:

    Kedves Mindenki!

    Szeretném, ha tőlem értesülnétek a hírről: távozom a DIGI Sporttól. Attól a csatornától, amelynek rettenetesen sokat köszönhetek, de úgy éreztem, eljött a váltás ideje.

    2009. július 23-án egy tengerentúli Milan-Club America felkészülési mérkőzés volt az első, amelyet az akkor induló DIGI Sporton közvetíthettem, most pedig valamivel több, mint kilenc év után elköszönök számos barátomtól, akikkel rengeteg tartalmas időt tölthettem együtt. Jövő hétig dolgozom még a csatornánál.

    Végső döntésemet nem befolyásolta a Serie A jogainak alakulása, azokról - őszintén mondom - még mindig semmi biztosat nem tudok, ezért ha kérdeztek is erről a témáról, sajnos nem szolgálhatok semmilyen információval. Ahogyan arról sem, merre vezet az utam. Egyelőre még csak szóban egyeztettem, és senkivel nem állapodtam meg, nem lenne sportszerű tehát, ha ebben a fázisban bármit kikotyognék.

    Ezért szeretnélek is megkérni benneteket, hogy erről ne kérdezzetek, amint lesz bármi konkrét előrelépés, ígérem, tájékoztatlak benneteket.

    Köszönök minden támogatást, biztatást és kritikát! Köszönöm, DIGI Sport!

Új hozzászólás Aktív témák