Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Az Arsenal és a Tottenham küzdhet majd meg Gonzalo Higuainért.

    Az Arsenal és a Tottenham kész harcba szállni nyáron a Real Madrid támadójáért, Gonzalo Higuainért. Állítja a Sunday People. A 25 éves játékos a hírek szerint már bejelentette távozási szándékát, miután nem tudja kiharcolni a folyamatos szereplést Jose Mourinho csapatában. Az argentin kész a Premier League-be igazolni.

    Andre Villas-Boas szeretne még egy támadót csapatában tudni, hisz csak Jermain Defoe és Emmanuel Adebayor a két befejező csatár a Spurs-nél. A Tottenham amúgy sem ápol rossz kapcsolatot a madridiakkal, hisz Luka Modric-ot éppen az észak-londoni csapattól szerezte meg a La Liga-címvédő. Higuain részese lehet egy Bale-üzletnek is, bár Villas-Boas elmondta, hogy igényt tart walesi szélsőjére, akit a Real megkörnyékezett. További reményeket adhat a Tottenhamnek az, hogy Bale a BL-ben akar szerepelni, Boasék pedig jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán.

    Nem lesz azonban könnyű dolga a Spurs-nek, mivel a hírek szerint a városi rivális Arsenal is vinné a támadót. Az Ágyúsok elnöke már régebben is szerette volna csapatában tudni Gonzalót, amikor még a River Plate játékosa volt. A spanyol csapat valószínűleg 22millió fontért már elengedné a remek adottságokkal megáldott csatárt.

    Amúgy szerintetek egy CR-Suarez/Falcao-Bale mennyire lenne életképes/használható ill. hatásos :F

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák