Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Mastre #105526 üzenetére

    Szándékosan beszorította a kezét és úgy esett rá, még jó hogy nem tört el a karja. És mindezt közvetlenül a bíró orra előtt.

    Igazából ez egy ténymegállapítás, egy madrid szurker tollából is ez a konklúzió.

    De igazából szerintem sem ezen múlt. Ha nincs csere akkor lehet a 75. percig az megy ami a cserét megelőzően, hogy nyom a pool, de hacsak nem húztak volna el 2-3 góllal akkor ígyis-úgyis bedarálta volna a madrid, hiszen nem volt ép bevehető csereember a padon, mindegyik instant downgrade, de már a Róma ellen is ez volt, csak akkor sikerült megúszni sérüléseket, és időben megnyerni a meccset.

    Ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani mintha kényszerből Messi helyére beállt volna André Gomes, miközben a középpálya is foghíjas...teljesen felborítva azt a felállást amit eddig megszoktak. Számomra abban a pillanatban szállt el a halovány szikra is hogy ezt meg lehetne nyerni.

    Ezt akkor lehetett volna megnyerni, ha Ramos ezért pirosat kap, Mo meg nem sérül meg, minden más esetben szerintem ezt a kegyetlen és rutinos madridot nem verték volna el a döntőben. Egy random csoportkörben szerintem többször is nyerne ez a pool ez a madrid ellen, de a döntőben biztos hogy nem :N

Új hozzászólás Aktív témák