Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    máyköl: "Elhiszem, hogy ért a Premier League -hez, de maradjon is ott."
    + sok! :K
    Az már látszik, hogy az olasz és spanyol bajnoksághoz csak egy rossz kibic.

    (#105330) DeathAdder: Az a baj, hogy szerinte az angol bajnokság tényleg a világ közepe és csúcsa egyben. Az a baj, hogy szerinte Nainggolan nem ManU. szint, és ezt United szurkolóként...
    Maradjon csak a besztlíg megmondóemberkedésnél az áll jól neki és ott 3-ból 2 írása még értelmes is.

    A bomlasztás feltételezés. Az, hogy a társak nyíltan kiálltak mellette pedig tény, ahogy Radja teljesítménye is.
    KDB is beleállt már a taktikába. Ebből nekem az jön le, hogy alapból megosztó személyiség Martínez.
    Mellébeszélni nagyon tud, fegyelmezetlen meg nem illik a taktikába. Ja, persze...
    Közben meg ilyen palikat visz ki magával, mint akik fel lettek sorolva, és ezek közül egy ott lesz Dembélé mellett a kezdőben. Igazi klasszisok, (a jelenleg sérült) Fellaini, Tielemans és Dendoncker is sokoldalúbb és jobb mint Ninja, aki 3 poszton játszott jól eddig a klubjában, különböző játékfelfogást képviselő edzők irányítása alatt. Ne Witseljünk már...
    Egyik szavával/tettével üti a másikat, az a baj és csak sunnyog, nem mondja ki kerek perec mi a sztori.
    Továbbra sem Dembélé a lényeg, hanem a ballaszt, meg a sz@rral takarózás.
    Oké, Nainggolan sem egyszerű eset, van egy stílusa, de ha valaki igazságtalan azzal én sem vagyok különb, márpedig Martínez többszörösen kikezdte és utána a szemébe sem nézett a nyaralásukon, most is egy hirtelen, telefonon egyeztetett rövid találkozón mondta el, hogy nem fér bele a taktikájába. Ez a késős, bulizós, cigizős duma már nem jön be, mert visszavett, pláne a római büntije után, most a taktika, mert a taktika ellen nem tud mit mondani a játékos a saját védelmében.

    Tibiajax & Ringman & omfgk: Áh, nem értitek. Itt nem a játék a fontos! A taktika! A jóságot nem gólban, hanem minőségben mérik. A térdsérült Agüero mellé Higuaín kell, taktikailag biztos fegyelmezettebb, nincs kivarrva, nincs olyan káros szenvedélye amit ürügyként fel lehetne használni, így nem tud bomlasztani, legfeljebb ha eleszi más elől is az ételt.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák