Új hozzászólás Aktív témák

  • Septum15

    aktív tag

    Ha a sok hiszti, pofazás, és fetrengés helyett játszanának, és hajtanának akkor talán nem szoptunk volna ki így.
    Suarez tudja hogy Lassú, tudja hogy nem tud cselezni, de azért is megpróbálja a félpályán végig vinni... Aztán méteres lesen áll, és még neki áll feljebb amikor befújják...
    Katasztrófa, hogy mennyire semmit sem ér Messi nélkül a csapat.
    Valverdét se értem. Ameddig még a BL-ben voltunk, hétvégén egy semmit mondó Liga meccsen játszatja Messit, de most az utolsó előtti előtti meccsen még keretbe se nevezi, csak hogy pihenjen. Hát ez esküszöm hülye. Suarezt pedig már a félidőben le hoztam volna. Dembele se volt jó, de szerintem jobban jártunk volna ha ő maradt volna fent Suarez helyett... Jelenleg legszívesebben felhívnám Ábel Ruizt. Ő is hasonlóan játszik mint Suarez, de legalább tud normálisan lőni, ellentétben Suarezzel. Ezt se értem hogy minek kell ennyit cselezni. A meccs nagy részén mindig eggyel több cselt tolt, mint ahogy kellett volna... Az meg már teljesen más kérdés, hogy Busquets jobban cselez mint Suarez, de legalább Busquets (az előző meccs kivételével) nem viszi túlzásba és nem csinálja feleslegesen.
    Ha végül 5-5 lett volna vagy 5-6 esküszöm rosszul éreztem volna magamat, mert nem érdemeltünk volna ennél jobbat.
    Ha van még 4 perc hátra, akkor miért nem hajtanak minél jobban? Mi a faszért kell pofázni a bírónak, miközben telik az idő?
    A Roma meccs után kihagytam 3 meccset, biztos hogy bem fogok megint legalább ennyi ideig Barca meccset nézni.
    Egész szezonban ez volt.
    Minden kis csapatot lenézni, fél időn keresztül példa szerűen játszunk, a második félidő pedig alibi foci...
    Azért gratulálok a Levanténak.

Új hozzászólás Aktív témák