Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz ZavaBalazs #104338 üzenetére

    :DDD Ez kissé végletes, de attól ez kb amióta létezik a foci, ez így megy. Azt hiszem 2006-ban,de lehet 2010 volt, az angolok egy szabályos gólt nem kaptak meg a vb-n és ezen múlt a továbbjutásuk. Én is azt éreztem, amit ti, hogy azért hát na. Tévedett a bíró. És még retorzió se járt érte.

    A videobíróhoz még annyit tennék hozzá, hogy ha minden meccsen alkalmazható lenne (BL-ben is pl, stb), akkor egy idő után azon menne a vita, hogy miért használták/ nem használták épp akkor? Már el is képzeltem, ahogy sörözés közben arról vitatkozunk, hogy gólt lőtt volna a csapat, ha a háttérben nem reklamálnak és beintik a videobírót - aki mondjuk nem is ítél szabálytalanságot. Viszont megtörik a ritmust.
    A linkelt video valóban jó példa arra, hogy lehet ezt jól használni is, azonban szerintem ettől nem csökkennének nagy számban a kétes szituációk, viszont újak is születnének. Nyílván törekedni kell abba az irányba, hogy minél kiegyensúlyozottabb legyen a mérkőzés, hm sőt, most azon filóztam, hogy ha bevezetnék, akkor a játékosok is kevesebb sunyiságot csinálnának, hiszen mindig ott lenne egy harmadik szem, aki figyeli a mozdulataikat.
    Mindenesetre nem egyszerű dönteni, nem véletlenül olyan nehéz ezt elfogadtatni.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák