Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #101455 üzenetére

    Előre is bocsi a hosszért.
    Még jó, hogy megelőzte őt Nainggolan nyilatkozata amit fordítottam.
    Röviden tömören annyit mondott, hogy Spalletti gyakran volt frusztrált, és apróságoktól is könnyen indulatossá válik, tehát hajlamos a bolhából elefántot csinálni. Míg Di Francesco temperamentumos, de alapvetően nyugodt és elemző típus. Ennek fényében emlékezzünk vissza arra, hogy néhány római játékos milyen feszült volt tavaly és milyen "kedélyesen" vonult el mellette pl lecseréléskor. De mindegy.

    Tottival kapcsolatban pedig a sértődöttség beszél belőle.
    Érdekes, meccs előtt még azt mondta, ha találkoznak átöleli...
    Hiába nem futott, de amikor lehetőséget kapott mindig szembeköpte a játékával még öregen is.
    Az imádott 4-2-3-1-ében simán elfért volna így is a csatár mögött, még futás nélkül is, az ő kreativitása és labdái mindmáig kellenének a betömörülő csapatok ellen.
    Na Kojak! Ideje a ráncos kopasz fejedben kinyomozni hány pontot hozott ez a kiöregedett futni nem tudó Totti akár passzal akár góllal. És ne feledd, ő akkor is Totti lesz és klubszimpátiától függetlenül elismert, amikor rád már csak a statisztika fog emlékezni. De ezt pontosan tudja/tudta, érezte/érzi.

    A Roma és az Inter is depresszív. Akkor nem neki kellene magabiztosságot és nyugalmat sugároznia az öltözőben? A Roma eladta a legjobbjait? Salah kérte hogy engedjék el ahogy előzőleg Pjanic is sajnos. Rüdiger is kérte de érte nem akkora kár, mindig benne volt a fejetlenség. Paredest kb Pellegrinire cseréltük jó haszonnal. Elment két szalagos, Merson és Mario Rui, értük sem fogok eret vágni.
    Közben Ninja maradt 50M€ körüli ajánlatok ellenére és a friss nyilatkozatában elárulta hogy ha ki nem teszik ő élete végéig itt maradna, mert itt van mindene, boldog és nem vágyik többre, a csapatot akarja segíteni. Ja de a kopasz szerint Joao Mario az Internél van olyan jó mint Ninja. #haha :DDD Akkor most miért van a WestHam-ben? Megint csak mondani kellett valamit ugye?

    Nálunk van egy terv arra hogy feljebb lépjünk, korábban beszéltük is itt, hogy jó úton haladunk. Voltak jó igazolásaink, pláne ha azt nézzük mit engedhetünk meg. Az Internél kis fejetlenség látszik, de nehogy már ne tudjanak igazolni amikor egy Joao Marioért kiadtak 40M€-t. Meg enyhén túlozva azt nyilatkozza hogy nem engedhetik meg Pastore fizuját mert annyit keres mint a többi játékos együtt... Mit is mondott Ninja? Bolhából elefántot? Vagy csak védeni kell a mundér becsületét? Lehet mindkettő?

    A Juventusszal kapcsolatban igaza van. Előbb kezdték ugyanazt mint mi, és egy ideje a betakarítás is zavartalan mivel nincs gazdaságilag hasonlóan erős konkurencia. Kb az ő példájukat követjük a saját stadionnal és a hozzá tartozó körítéssel. Lehet szidni Pallottát, de jövőképet adott. A Napoli a szűkös keretével erőn felül teljesít, ha köztünk és a Juve között a végén 10 pont körül lesz a különbség az már jó a szerkezeti megújulásunk első évében. Ehhez még egy 3. helynek kellene társulnia. Ez a jelen realitása, a többihez erőn felül kell teljesíteni a szezont.

    De még ezen felül is elismerem Spallettit. Stabilitást adott a Romának és az Internek is amikor kellett, nem rossz edző. A gond inkább a konoksága és az énközpontúságával van, ami miatt előbb utóbb beszürkül, nem tud megújulni, alkalmazkodni és emiatt előbb vagy utóbb mindenhol túllépnek rajta, vagyis őt léptetik...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák