Hozzászólok Aktív témák

 • szami777

  őstag

  +KisTücsök

  Hiddink igazi tűzoltó, de hosszú távra nem megoldás. Bár rohadt nagy kérdés, hogy ki megoldás hosszú távra. Egyetértek teljesen DeathAdder kollégával, sajnálom Contet. Az tény, hogy vannak hibái, szerintem pl Willian idén az egyik legjobb és nem játszatja, helyette Pedrot nyomatja, aki önmaga paródiává vált. Csatár nélkül nem lehet meccseket nyerni. Na mindegy. Azt nem tudom, hogy mennyi beleszolása van az átigazolásokba, de Bakayoko és Zappacosta teljes csőd, az utóbbit nem értem igazán, mert ő formától függetlenül nem Chelsea szint. Bakayoko rohadt jo, csak nem vállt be. Alonso jo igazolás volt, de érthetetlen hogy az ilyen Victor Moses félék mit keresnek stabil kezdőként egy alapból bajnokesélyes csapatban.
  6 ember van a teljes keretben, akin nem múlik szerintem a szar szereplés, hajtanak mint állat, csak kevesek hozzá:Azpi, Hazard, Willian, Kante, Alonso, Courtois. A többi bánat.

  [ Szerkesztve ]

  “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Hozzászólok Aktív témák