Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #100904 üzenetére

    Most nem azért, de mégis mi a fenét szívnak a Chelsea-nél?

    Dzeko-nak tavaly kijött a lépés, kiválóan játszott rá akkor még Salah is, de a helyzetkihasználása akkor sem volt jó, bármilyen furcsán hangzik is. Ennyi helyzetből szerintem Luca Toni lőtt volna legalább ennyit.
    Ő olyan romboló típus az esetek 90%-ban. A Chelsea ellen gyönyörű gólt lőtt nem vitatom, és a fejes is szép volt de utóbbi az ami leginkább jellemző rá a felépítése miatt. Azt a lövést megnézném hányszor tudja kivitelezni ugyanígy, mert hát a bajnokikon talpról, földről is óriási a szórása.

    Nézd meg kérlek hogy hogy játszott idén a bajnokikon, vagy csak legutóbbin. Minden labda elpattant róla, lassú és körülményes volt, egyszer ha kellett mondania a nevét a szpíkernek. Látványosan szenvedett. Schick becserélését már előbb meg kellett volna ejteni, sokkal dinamikusabban mozgott.
    Mégis Dzeko határozza meg a jelenlegi játékunkat, mert ha van egy betömörülő csapat, akkor csak az ő fizikumára hagyatkozunk és nem jön a gól tőle sokszor 5 helyzetből sem, a gyorsaságára és cseleire nem lehet alapozni...

    Ez olyan fura helyzet. Jó lenne ha maradna mert tavaly meg mert Chelsea ellen meg ne bontsuk meg, de azért az sem óriási érvágás ha elmegy...

    Emerson nagyon jól indult, még mindig egy nagy ígéret. De volt egy keresztszalag szakadás ami után még Florenzi is csak 80%-os, pedig játszik már. Azt nem értem a londoniak miért nem Kenedyt építik be inkább... Itt az a nagyobb gond, hogy csak egy vérbeli balbekk, azaz Kolarov marad a posztra, még ha Hector Moreno és Juan Jesus is tud ott játszani.

    Anyagi szempontból a pletykált összesen 60 millió € nem olyan rossz pénz értük. Dzeko cakk pakk 15-ben volt nekünk elvileg és heteken belül 32 éves lesz, Emerson pedig 2 millió plusz apró. Az bizonyos, hogy ezt egyből el is kell költeni több foltra is...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák