Hirdetés
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Indamail
- Disney+
- Padavan firmware
- Mobilinternet
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
infectedmann #11 üzenetére
Rengetegen nem tudnak értelmesen és helyesen írni. Mondhatnám, hogy az oktatás hibája, de igazából mit lehet várni azoktól a gyerekektől, akik kettessel mennek át év végén mondjuk magyar nyelvből? Hiányzik az igényesség a nyelvre és sokaknak idősebb korában se jön meg.
Az elbutulás is persze benne van. Én magamon is nagyon érzem, hogy már egyre többször vagyok kénytelen használni a helyesírás ellenőrzőt (mert ezt is egybe írtam volna), meg évek óta nemigen írok már kézzel; de azért nagyon nem mindegy honnan indul a butulás: kettes szintről vagy ötös szintről.
Amúgy generatív AI helyett ha már lustaság van, akkor szerintem hamarabb alakul ki majd vmi tört nyelv, mint pl az újmagyar.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz
Az AI-alapú szöveggenerálás lehetővé teszi, hogy az emberek hatékonyabban kommunikáljanak és termeljenek ki nagy mennyiségű tartalmat gyorsabban, mint manuálisan. Ez különösen hasznos lehet az olyan területeken, mint a marketing, a reklámozás, a tartalomgyártás és a kutatás, valamint azokban a helyzetekben, amikor az idő és az erőforrások korlátozottak. Az AI-alapú szöveggenerálás továbbá lehetővé teszi, hogy az emberek megtakarítsanak időt és pénzt, és csökkentsék az emberi hibákat és az ismétlődő feladatokat.
by ChatGPT
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ja: eleinte még az embernek kell ráböknie, hogy ő akar posztolni valamit valamiről,
aztán feature update hogy már a 4 legnépszerűbb heti/napi témából melyikre bökik rá ami statisztikailag a legtöbb követőt generálja...
Újabb update, hogy a teló pittyen, mikor a legoptimálisabb posztolni valamit, mert a követők nagy százaléka fél órán belül lép be, így ezt látja elsőnek,
aztán már csak a jelentéseket kapjuk vissza, hogy mikén teljesít az AI-ÉN-ünk..anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
Új hozzászólás Aktív témák
it Integrálta a ChatGPT-t a Twitter egyik riválisa, így a felhasználók annak segítségével hozhatnak létre bejegyzéseket.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Dying Light 2
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs