Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már pár hete tesztelgetem és egy elég általános és sok forrással rendelkező témáról (második VH) írt egy olyan 30 oldalas fogalmazást amiről a legtöbb érettségiző csak álmodni mer. Nem csak az adatok stimmeltek 9x%-ban hanem stilisztikailag is nagyjából rendben volt, egy két helyen csúsztak el a ragok.
Ezzel tényleg szakmák fognak kihalni rendkívül gyorsan.Tegnap pl egy szakorvosi anyagot fordítattam vele angolról magyarra az egyik katalógusunkhoz és azt tapasztaltam, hogy a google translate-et kenterbe veri, a szakfordítónál akivel eddig dolgoztattunk meg magyarosabban, olvashatóbban fogalmaz. Nem mellesleg ingyen.
Én nem azt mondom, hogy holnap ez már elmosogat helyettem de tényleg félelmetes a tudása.
Míg a gépek anno elvették a fizikai munkások kenyerét, addig ez a szellemi munkásokét fogja elvenni. Kérdés, hogy tömegek számára mi fog maradni...?
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
it Integrálta a ChatGPT-t a Twitter egyik riválisa, így a felhasználók annak segítségével hozhatnak létre bejegyzéseket.
- HP Elitebook 735 G5, 13.3'' FHD IPS, Ryzen PRO 2300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, ujjl olv
- Gigabyte RX 580 Gaming 8GB
- Shuttle XS35V4 Mini PC, J1900 4 Magos CPU, 4GB DDR3, 60GB SSD, WIFI, HDMI, USB 3.0, WIN 10, Garanciá
- HP Elitebook 840 G3, 14" HD, i3-6100U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, új akku, gar
- Latitude 3510 I3-10110U, 8GB ram, 256GB SSD, FHD IPS, magyar bill, 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest