Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz #93362944 #27 üzenetére
Ez így azért nem állja meg a helyét. Maga a konstrukció jó. Viszont nincs meg a kellő infrastruktúra hozzá. 1 évig használtam EV-t a cégnél, a legnagyobb problémám az volt, hogy otthon (panel)nem tudtam tölteni, a környéken sehol nem volt nyilvános töltő sem.
Ergó munkaidő előtt és után is időt kellett azzal töltenem, hogy töltőt találjak, lehetőleg napközben ügyfél közelében. És amikor kiszámolod, hogy 1 héten majdnem 1 teljes munkanapod csak töltőre vadászásra megy el, és ez csak Budapest, az gáz. Ha pedig menni kell egy Esztergom-Budapest-Gödöllő kört, és útközben 4 töltő is rossz, vagy foglalt,akkor az boríthatja az egész napot. Szóval jó dolog az EV, annak, aki tudja használni. Kényelmes, gyors. De amikor végre megkaptam az új dízel Passatot, számomra olyan volt, mint amikor koton nélkül szexelsz 1 év után Nekem nem való, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- Jót! Olcsón! - Játékra is alkalmas pc kedvező áron (6 mag / 12 szál, 3,6Ghz / 8Gb RAM / 250 SSD+HDD
- Eladó iPhone 11 128 Gb Lila színben
- Seasonic Core GM 650W 80 PLUS Gold,félmoduláris tápegység,dobozában,összes kábellel,hibátlan állapot
- TP-LINK Powerline adapter (1000Mbps) - ÚJ
- TCL Onetouch 4043 mobiltelefon - új, bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest