Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bigmasterg #19 üzenetére
En abban a hulye helyzetben vagyok, hogy az ido 99%-ban igazabol ~200km hatotav is eleg lenne. A maradek 1%-ban (evente 1-3 alkalom kozott) meg az 500 is rohadt keves, mert eppen europat jarjuk fel-ala.
Jovo heten pl lesz egy Budapest-London, igaz a legutobbi ilyenbol tanulva most beiktatunk egy megallot, nem egyben nyomom le, mert az mar nem volt fun a vegere.
De igazabol nekem elektromos auto valoszinuleg ~10 ev mulva lesz realis, ha nem tobb. Egyreszt mert nem veszek ujat (csorosag+elvek, rossz kombo), masreszt ki akarom varni, hogy meglegyen az elerheto aru (kb kozepkategoria, mint a cikkben is emlitett) kocsiknal az 1000km WLTP hatotav, es oregedjenek 3-5 evet.
Sot, igazabol lehet, hogy kivarom, mit fognak tudni a szilard elektrolitos akkusok hosszu tavon.Amiert ennek ellenere beleugatok az az, hogy az autozas/autok amugy baromira erdekelnek, nameg ha oszintek akarunk lenni, igazi fejlodes az autoiparban az elmult ~15 evben nem igazan tortent (ha a vezetessegito rendszereket nem vesszuk ide), szoval ujabban igazabol csak az elektromos autok fejlodese az, ami szamomra ugy igazan erdekes.
ui/szerk: nameg majd ha ugy alakul, hogy tudom otthon tolteni, mert bar most kerteshazban lakunk, de a hulye foberlo megtiltotta, hogy sajat koltsegen felszereltessunk egy elektromos auto-toltot. Pedig meg hatra is maradna ha lelepunk. Igen, ekkora barom a csavo.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz bigmasterg #19 üzenetére
Én nemrég ilyet találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest