- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz andrisbandi #10 üzenetére
+1 Pogi teljesen jól tudja átadni a gazdasági dolgokat,
Zsiday V is ilyen, Bod P és kövezzetek meg, de Bokros Lajos aki igazi ikon nekem olyan szinten érti a gazdasági összefüggéseket.
Igaz én nagyon is érdeklődő vagyok a közgazdaságban.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
bambano
titán
azért számít megosztónak, mert gyakorlatilag izomból felrúgta a picsába az uralkodó közgazdasági nézeteket.
jön a rakás bohóc, elmondja, hogy mit kellene, és ennyi. utána jön Pogátsa és elmondja, hogy azok pont nem érnek semmit, és mindig van nála hivatkozás.legutóbb pl. az olimpia gazdasági kérdéseiről nyilatkozott, megtiporta a sok hülye olimpa-rendezés mániást, mint bika a dombtetőt. jóhogy utálja mindenki, aki szeretne lenyúlni egy olimpia rendezést.
nekem az a személyes gondom, hogy sok közgazdász nyilatkozatot láttam, amikről én is tudtam, hogy handabanda.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dabadab
titán
Akkor tegyük rendbe a dolgokat:
1. Pogátsa tényleg közgazdász, nem mondjuk egy Drábik-szerű fogalmatlan elmebeteg.
2. Van neki egy erős ideológiai elköteleződöttsége, ami viszont egyrészt a szakmai nézeteit is alakítja - pl. némi cherry picking, aminek az a vége - ahogy említed is - mindig tud olyanokat hozni, akik egyetértenek vele, de azokat nem szokta megemlíteni, akik nem értenek egyet
3. Pogátsa közgazdász, de hajlamos általános megmondóembert játszani, azzal meg kb. mindenki elkerülhetetlenül felteszi magára a bohócorrot.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PC összeszerelésére keresünk azonnali kezdéssel rész vagy teljes munkaidős tapasztalt munkatársat
- Acer Nitro 5 Gamer laptop eladó (Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 1650Ti)
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest