Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloodree
csendes tag
nemrég wettem ozakit, de a PH009-est.
az a poén, hogy baromi lyó, tiszta a sound(kb), zenénél sokkal sz'rabbat wártam
5.1 ben természetesen CoDval tszteltem, oké. a hl2 is jó lett wolna, csak akadoztak a hangok 5-1 modban meg swapelt mint barm (na jo az nem a fules miatt) 12 peták vót br, asszem megértehát igen.
-
einstein
senior tag
válasz einstein #1728 üzenetére
Lecsekkoltam...
Valóban jól szól az első/hátsó/center hangszóró. Ha kívülről odateszem a fülem a hangszóróra akkor tisztán hallalatszik, hogy épp melyik szól. A probléma, hogy felvéve már egyáltalán nem egyértelmű az első és a hátsó közötti különbség.
Szóval nem tudom, hogy csak én nem vagyok vmi vájtfülű, vagy esetleg hangkari-csere megoldaná a problémát?
Ki-mit tapasztalt a Zalmanjával? -
ent
őstag
válasz einstein #1732 üzenetére
Most egy Ozaki 5.1 es fejesem van, szeretem, de eljárt felette az idő és a potméternél a zsinoron kontakthibás és naná hogy öntött. Ezért akarnék másik fejest. Viszont még nem hallottam szereo fejesen gémet, főleg cod4 et. Nem hiába találhatták ki az 5.1 es fejeseket, szentem.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest