Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Bővebben: link
Én végigolvastam az összes HSZ-t ebben a totyikban, és eddig ő néz ki a legjobb választásnak. Eléggé jó hangúnak írják, van hangerősítője, de ugyanakkor árnyékolatlan a kábel (mobilcsipogás), és a táviránítóra vigyázni kell. De én már megveszem, ma szereztem be hozzá az Audigy2 ZS-t. 8) -
fasyrt
őstag
Hajjaj.
Én most nem tudok venni, mert a jogsi viszi a pénzt, mint a cukrot a gyerekek. Tehát a kedvezmény lehetősége ugrott, de így tuti a te nevedre szól a számla. Üzlettel tartom a kapcsolatot; küldj mailt a számlázási adatokkal + a találka helyével kapcsolatban (lehetőleg többet).
Jelentkezni holnap 12:00-ig lehet! -
Gaborka30
aktív tag
Nos meguntam, hogy a mikrofon állandóan a nyakamba esik Tehát : ügyesen szétszedtem, meghuztam a csavart( jól meg kellett huzni), összeszereltem, sztán jó is
A széterelés hálistennek nem gáz és finoman csinálva senki meg nem mondja, hogy ehhez bárki is hozzányult. A szivacsot könnyű leszedni, mert nincs semmivel felragasztva. Utána 3 csavar fogja a 3 hanszóró paneljét, aztán benn még 4 a mélyet. Vigyázni kell a vezetékekre, hogy nehogy elszakadjanak. Nem szabad nagyon feszülniük. Ha valakit már nagyon idegesít a laza mikrofon, szerintem érdemes megpróbálnia meeghuzni a csavarját -
harry
veterán
Közel én is így vagyok Medusával, csak 2 dolog: nálam mikrofonnal nincs semmi baj, eddig egyszer sem csúszott le, ellenben mivel műanyag és nincs a végén nincs szivacs így kicsitt rosszabb minőségű felvételt készít.
A másik, meg hogy játékoknál problémás a front hangzás, pl ha egy oszlop mögött állok és a centrerből hallom, hogy jönnek és kinézek balra vagy jobbra akkor ugyan olyan erősen (hacsaknem kicsit hangosabban) hallom a lépteket, de nem előlről, inkább oldalról. Az meg nemigazán lehet, hogy mindkért oldalról jön egy tag, így ez elég megtévesztő, de kalibrálással talán jobban is menni (pedig azzal is tököltem elég sokat).
Filmhez viszont nem ajánlom, a center elcsúszott balra, kicsit fel, és ez bizony elég gáz párbeszédes jeleneteknél, mert inkább balról hallod mindig a beszélőt és nem középről, de ez játéknál már nem igazán zavaró.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Tudom, többféle képp is próbáltam, de járt nálam egy Teac 5.1es, annak talán jobb mikrofonja volt, és a center is középen volt. Ilyet is vettem volna, csak sajnos hoszabb használat után eléggé meggyötörte a fülem. Medusa kényelmesebb.
Egy center hangot nemigazán lehet korrigálni. Próbáltam úgy, hogy kicsit lejjebb vettem a center hangját és eltoltam jobbrább a hangot a frontokon, így valamivel jobb, de filmezni nemigazán szoktam, szóval ez nem is zavar annyira.
Játéknál nem tudom mi lehet a gáz, valami nem stimmel a centerrel.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Kropacsek
tag
Hol lehet a legolcsóbban megvenni a SpeedLink Medusa-t?
Tegnap nézelődtem, itt Budapesten, de csak két helyen láttam:
1. Mert hülye azért nem vagyok: 15 990. Itt a legdrágább!!!
2. A fukarok: 14 990, kicsit jobb.
Vidéki boltban:
Eger: 13 000
Szeged: 11 000
Hát ja, Hülye lennék megvenni 15 990-ért és a fukarok is fukarkodnak a jó árral és 14 990-ért akarják rámsózni...
Hogy itt még mi lessz???
Ki tud jó áron Budapesten Medusa-t?
Köszi
[Szerkesztve]Öööö
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- Nvidia GTX 1050Ti videókártya
- Nikon EN-EL15 x3 akkumulátor (2xNikon, 1xBower)+Patona töltő
- MSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit
- S22 ultra 256gb,mint az új, felújítot gyári garival 2025.08ig +új 25w os töltővel és tokokkal eladó!
- Creative Pebble Pro sötétzöld szinben, RGB világítással, alig használt, kiváló állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest