Hirdetés
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Énis a 7 végén vettem egy 5.1-es fülest mint te, cska én a Medusa félét. Kemény egy ezer forintal voilt drágábba a Thrust-nál, szerintem a mikrofon megért annyit. Jah az ára tényelg nem volt ráirva, de nem resteltem felhajtani egy eladót. A problémán nekem is a hátsó hagal van, énis hezitálok egy hangkarin.... Bár fene tudja...nagyon valószinű hogy ez a Medusa ennyit tud.., vagy mi várunk el túl sokat egy fejalgatótól. Viszont 13K-t megért a cucc, mert nagyon szépen szól. A csomagolásáról meg csinálok fotókat, mert azt látni kell a világnak. Ehez hasonló igényességet nem láttam soha.
Szal röviden a Medusa-ról:
Ára 13900 Ft, szépen szól, bár a hátsó hangok nem nagyon aktvak, de a rezgés pótol ebből valamit. Mikrofonja jó, külleme is szép. Az erőstőjéről a fejhalgatón kivül +1 5.1-es rendszert meg lehet hajtani. Kábelrengeteget adnak hozzá.
[Szerkesztve]Ami nem számít, az nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Politika
- Háztartási gépek
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Fürge képfrissítéssel jön az AOC 1440p-s okosmonitora
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest