- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
2013.02.04-én elstartolt a legnépszerűbb PC benchmark legfrissebb kiadása, szimplán 3DMark 2013 néven.
Ez az első cross-platform benchmark, ami annyit tesz, hogy az okostelefonoktól kezdve, a tableteken keresztül a high-end gamer PC-kel bezárólag mindenen képes elfutni, és releváns eredményt adni, tehát egy iOS vagy egy Android készülék is összevethető, a 4 gpu-s szörnyetegekkel.3 fő,választható tesztből áll,a platformnak megfelelően.
Ez a teszt hivatott letérdeltetni a Windows (7-8) alapú DX11-es rendszereket, külön Extreme presettel a mazochistáknak. ( multi gpu megoldások ).
Átlagos, 1gpu-s Windows rendszerekhez, és notebookokhoz.
DX11 engine, lekorlátozva DX10 szintre, 2 grafikus és egy phsyx ( cpu ) teszt alkotja.Ez a részteszt alkalmas az iOS,Android és Windows Phone megoldások mérésére, az ultrabookokhoz, és a belépő szintű PC-khez.
DX11 engine, DX9-re korlátozva a PC-hez, OpenGL ES 2.0. az okostelefonokhoz.
Az eredmények összevethetőek.Ez a topik pedig az eredmények gyűjtésére szolgál, toplista még nincs, de idővel készül.
A screenshoton látszódnia kell, az aktuális 3DMark verziónak ( egyenlőre 1.0, később valószínűleg változik )
a részeredményeknek : graphics test 1 : XX FPS , graphics test 2 : XX FPS , phsyx test : XX FPS
CPU-Z Cpu, Memory, és GPU-Z ablakoknak. Cpu energiagazdálkodások lehetőleg kikapcsolva, a könyebb és gyorsabb eredmény felvitel miatt.[ Módosította: radi8tor ]
kommunikációra képtelen trógerek
-
joshua7
veterán
A kérdéseket megelőzendő: igen, lista itt is lesz majd. A részletek, szabályrendszer még kérdéses, ahhoz a véleményeket ide várnám (a 3. teszt alapján tervezném majd a listát, viszont mivel régebbi kártyákon is lefut az első kettő, azokat talán az alapján kellene listázni - illetve majd a 2. teszt alapján - gondolom DX9-es kártyát nem sokan használnak már).
Ami biztos, hogy a listához itt is kellenek majd a következők: Cpu-z cpu fül, Cpu-z memory fül, Gpu-z Graphics card fül. Ezen kívül driver verzió, cpu órajele, vga gyártója a hsz-ba, amennyiben a képről nem derül ki. Szóval ha valaki ennek megfelelően futtatja a teszteket már most, később rajta lesz a listán. Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Ph feltöltője vagy más magyar oldalak.Semper Fi
-
vga: ASUS HD 7950 DirectCU II TOP 1150MHz/7000MHz
driver: 13.2 beta4
cpu: i7-3770K 4500MHz hűtő: Alpenföhn HimalaA második kép szerintem megfelel a listára kerüléshez.....
Mostanában még egyszer nem akarom végignézni.....[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
N_A_S
veterán
Core i7 3820 @ 5000MHz [Corsiar H80]
Matrix 7970 @ 1150/6600 [Catlyst 13.2 Beta4]
G.Skill RipjawsX 1600 CL6 @ 2333MHz CL9 Quad Channel[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
kockaharcos
senior tag
cpu : 4,8GHz
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
Én nem azokra az emberekre alapoznék, de te vagy a Listák Ura.
Hogy on is legyek:
daveoff eredményéhez képest, nekem elég alacsony lett a combined score-om, ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
Tirexi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Imperator999
aktív tag
Nos kipróbáltam mit megy egy ASUS A54HR-S0103D laptopon.
-
gombcomp
senior tag
Egy nem túl erős gamer laptop eredmény:
3DMark OnlineEz már regisztrált programmal készült.
Már nem kell a demokat végignéznem....és vannak részletes adatok is.
Sajnos az azonos időben megnyitott eredmények adatait keveri az oldal (mint mindig).[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
A regisztrált példánynál már nem jelenik meg egyszerre a három teszt eredménye...
Ice Storm
Cloud Gate
Fire Strike
Nem tudom így mi látszik belőle.Ezért nem fog működni a javasolt "valid" megjelenítése!
Talán célszerű lenne csak a "Fire Strike" teszt listázása.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
-
subaruwrc
félisten
ezt minden 3dmark startnál eljátszák, hogy a multi gpu támogatás nuku.
csak akkor tudnám mire fejlesztik egy évig ......
van valami force multi gpu opció, bár azt csak a cf kapcsán olvastam, hogy segíthet.
a driver approválást meg megintcsak nem értem, a whql nem oké, a beta oké.
LOL FM LOLkommunikációra képtelen trógerek
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok
az új 3dmark ezt írja ki :GRAPHICS DRIVER IS NOT APPROVED viszont ez vant fent :
(nagyon kevés pontot kapok a testre)
Illesztőprogram csomag verzió 9.012-121219a-151592C-ATI
Catalyst verzió 13.1
Szolgáltató Advanced Micro Devices, Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1278
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0001
Direct3D Verzió 9.14.10.0945
OpenGL Verzió 6.14.10.12002
Catalyst Control Center verzió 2012.1219.1521.27485
AMD hang illesztőprogram verzió 7.12.0.7712FIRE STRIKE:
3981
Graphics Score 4725
Physics Score 6124
Combined Score 1472Minden alapon gyári beállításokkal valamit rosszul csinálok.... a röhej hogy 2db 7870 van a gépben
Gabi
-
miresz
veterán
válasz
Montesantos #41 üzenetére
Attól függ milyen testet kell pontozni,mert nálam például Beyoncé 10/10-es....
-
subaruwrc
félisten
válasz
Montesantos #41 üzenetére
cseréld le azt a drivert 13.2 beta 4-re
a 13.1 egy hulladék, főleg multi gpu teszteléshez.kommunikációra képtelen trógerek
-
gombcomp
senior tag
-
miresz
veterán
Nem listaképes:
FX8320@4,5Ghz + 7870 1230/1450Mhz. A 13.2b4-es driver van fenn,de nem teljesen frankó még,vele valami. Első nekifutásra a 12.11b driverrel több graphics pontot dobott,de azzal meg érdekes módon a Physics pont ugrik lejeb elég szépen. De ez a 3Dmark11-nél is így volt...
[ Szerkesztve ]
-
demyen
tag
nem értem...
tegnap lefutott, a test, mos tmeg a végén hibát ir ki
--
Error message: Result file contained no scores.
error code 16ma felraktam 13.1 catalist, Lehet nem jó hozzá ez a driver???
másnak jó avval?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT 16G (11330-02-20G) Bontatlan új 3 év garanciával eladó!
- EVGA 3080 TI 12gb Geforce videókártya Extreme digitál garancia Nem bányászott! Eladó.
- ZOTAC RTX 3080 10GB GDDR6X TRINITY OC -Eladó! 165.000.-
- Zotac RTX 3060 12Gb Twin Edge doboz, garancia
- ZOTAC RTX 3070 TI 8GB GDDR6X AMP HOLO - Eladó! 137.000.-
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest