Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz B-L-A-C-K #21646 üzenetére

    Amint írtam is a képe valóban remek pedig én plazmáról váltottam, egyedül a betekintési szöge a szar, de azt tudtam a VA panel miatt.
    A hangja szar, tudtam, hogy szar és nem volt szempont a vásárlásnál mivel ha mozizok akkor átkapcsolok a receiver+hangfal szett hangeltésre, ami nem kevés kw/h így azt csak tényleg mozizásnál kapcsolom be, viszont a többi esetben azért szólhatna kicsit jobban is.

    (#21647) Pumma Elhiszem amit olvastál, viszont ami 3D filmet eddig megnéztem, azzal minden rendben volt. A szemüvegben se volt semmilyen vibráció a nézőképen kívül, igaz mondhatni koromsötétben moziztunk mint az igazi moziban :)

    (#21651) nismoka A videók és fényképek lejátszásával nincsen különösebb gond, pc-ről és telefonról hálozaton keresztül sem. Nem mondtam, hogy nem játssza le amit a hálózaton megtalált, hanem megtalálni vele egy konkrét dolgot, na az ami egy rémálom, mivel a "fájlkezelője" gyakorlatilag ömlesztve listáz mindent nem meghajtónként, hanem kategóriánként de nálam nem is talált meg mindent ami megosztásban van a hálózaton. Na és persze csak azután volt hajlandó bármit is megtalálni, miután bekapcsoltam a Media Player stream funkcióját. Ez sem annyira izgat, csak például sorozat nézéshez nem kellene bekapcsolni Dune-t.

Új hozzászólás Aktív témák