Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
tag
Szerintem a tamadasok egy rewsze azert megy, hogy minel tobb vedelemet vegyenek a cegek. Gerjeszto hatas... Nalunk is lassan mar nem tudok dolgozni, annyi vedelem a van gepen.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
ROBOTER
addikt
Biztosan jók a nagyságrendek ebben a cikkben? Tudom, hogy az eredetiben is ez van, de ...
267 Mrd Euro az a német GDP 5..6%-a
-
clon
aktív tag
"...Gyakran kínai és orosz hackereket vádolnak támadással..."
igen mindig az aktuális démonizálásra kell felhasználni mindent. A vádakat tényekkel nem szükséges alátámasztani elég csak a vélelmezés.
A legtöbb cég támadása esetén a pénzszerzés a cél aminek nincsen nemzeti jelentősége (ezt nekik is tudni kellene hiszen ez a "kapitalizmus" ).[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
"267 milliárd eurójába került a német cégeknek a kiberbűnözés": hát akkor ne bűnözzenek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Hintalow
senior tag
Én sokkal olcsóbban kiberbűnözök nekik, ha alvállalkozót keresnek
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
kilua
senior tag
A crowdstrike (vagy mi) nevű védelmi szoftver miatt tönkrement gépek miatt nagyobb kár volt.
Meg több olyan eset volt hogy a védelmi szoftverben lévő biztonsági rés miatt jutott be a hacker.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
- MSI FX720 MS-1754 Aka Terra MS-1773P 17,3 col FHD,Core I7 4/8,16 GB ram,Nvidia GPU/Intel,500Gb hdd
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen