Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Reméljük a "makróban sem utolsó" minősítés legalább ilyen makró képességre vonatkozik:
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
Semmi újdonság. Majd talán néhány év múlva lesz valami izgalom is.
-
ShiberMonkey
senior tag
Szerintem érdekes lehet, gondolom Ultra kizárólag kínában lesz kapható a mini-is úgy ahogy elvétve EUban.
A Dimensity 9400 miatt várom, föleg a melegedésre/ fogyasztàsra leszek kíváncsi. -
berek21
őstag
válasz ShiberMonkey #3 üzenetére
Ausztriában polcról kapsz X100 Pro-t. Kérdeztem, lesz 200-as is.
Lancia Delta III eladó!
-
Papíron jól mutat. Jónak ígérkezik. De én már vettem telefont. Majd legközelebb.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
berek21
őstag
válasz ShiberMonkey #5 üzenetére
https://www.drei.at/de/shop/handys/vivo/ [link]
Lancia Delta III eladó!
-
joey04
titán
-
ROBOTER
addikt
"1,4"-es Samsung ISOCELL HP9"
Ez 1/1,4'' akart lenni.
Az viszont szomorú, hogy az összes gyártó ráment erre az extrém zoomra (jelen esetben 3,7-nél kezdődik), így a főkamera és a tele kamera közötti szakaszt a főkamera digitáilis zoomjával kell megoldani, ami ingadozó minőséget hoz. A 2.5...3x-os zoomnál már a főkamerából kivágott kép látványosan gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Kíváncsian várom, most hallottam először erről a készülékcsaládról. Alig van kisméretű telefon jó zoommal, mindegyik le van csupaszítva a csúcshoz képest....
16 pro-t készülök megvenni, de még várok akkorSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
senior tag
válasz Dilikutya #14 üzenetére
Azért az már vállalható.
Látszik csak átfutottam, most olvasom, hogy a mini nem is kapja meg a szuper kamerát, csak egy 3-szorosatSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest