Hacktivity 2009 Nyereményjáték

A Hacktivity szervezői és az IT Café szerkesztősége örömmel üdvözöl a Hacktivity 2009 alkalmából rendezett játék nyitóoldalán.

A játék támogatói

A nyertesek listája:

 • Total Protection 5db (McAfee) – intelfan, mm00, raczger, Ro0p, torma99
 • Linksys router (Cisco) – asw
 • Microsoft Windows Server 2008 Resource Kit könyvcsomag, Microsoft Server Administrator Core Requirements Training Kit könyvcsomag, Microsoft Windows Server 2008 TCP/IP Protocols and Services könyv (Microsoft) – azbest
 • Könyvutalvány 10.000Ft (Kiskapu) + Ajándékcsomag (VirusBuster) – whitehawk
 • Norton Internet Security 3db (Symantec) – ArchElf, Narxis, zzap
 • Coolink SCB3A3 külső 3.5" rack (ASC) – kovacsjo
 • Logitech V450 nano cordless black (ASC) – BubaCoder
 • 3db Látogatás az ESET víruslaborjába, Pozsonyba (1 nap, teljes ellátással) – <Dénes>, jamye, rviktor25

A csupa helyes választ adók listája (38 fő):
14adam, ArchElf, asw, azbest, balazsrev, BubaCoder, Bubu79, <Dénes>, DUDI Empire, eziskamu, farkasgb, Fertschy, gecko03, gLes, intelfan, jamye, Kendek, klezzz, kovacsjo, mm00, Narxis, Pancsermeste, pasztorj, PhoenixSzG, raczger, ricsaj, Ro0p, rviktor25, sghc_toma, sh4d0w, Sianis, Skullkid, szpeti76, torma99, Trifocix, VladimiR, whitehawk, zzap

A játék menete: A játék során kérdéseket fogunk feltenni, melyekre a játék lezárásáig lehet válaszolni. Az egyes kérdéseknél előre megadott alternatívák közül kell majd kiválasztani az egyetlen helyes választ. A megoldások az interneten (híreink és cikkeink szövegében, a gyártó vagy forgalmazó weblapján, Google kereséssel stb.) megtalálhatóak. A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés, így mindenkinek kellő idő jut a válaszadásra. A nyerteseket a játék végeztével azok közül fogjuk kisorsolni, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak. A sorsolásban részt vevők, valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül.

A játék lezárásának időpontja: 2009-09-19 23:59

A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!

Amire figyelni érdemes: A kérdéseket ajánlott többször is átolvasni, majd higgadtan, megfontoltan válaszolni! Döntésed a játék végéig még módosíthatod, tehát nem kell aggódni, ha véletlenül rossz helyre kattintasz. A játék végén minden kérdésnél az utoljára megadott válaszod számít.

Amit tilos:

 • Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
 • A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
 • A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
 • Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.

Ha kérdésed van: A játékkal kapcsolatos kérdéseket ebben a fórumtémában lehet feltenni.

Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!