2018. október 23., kedd

Gyorskeresés

Idén is lesz WTW 24 órás programozói verseny

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A kétfős csapatok március 14-ig jelentkezhetnek. Nemcsak a technika, hanem a stratégia is számít majd.

Március 26-27-én a Millenáris Parkban ismét megrendezik a WTW 24 órás programozói versenyt, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legjobb fejlesztőcsapatát. A résztvevőknek egy nagy és három kisebb feladatot kell megoldaniuk C# használatával. A részletes kiírás és a nevezés ide kattintva érhető el, a jelentkezési határidő március 14-e.

A verseny ezúttal nem a technológiára, hanem az egyedi ötletekre és a jó stratégiára fókuszál majd; a megmérettetésen a csapatok egymás ellen fognak küzdeni. A versenyre kétfős csapatok nevezhetnek, más megkötés nincs. Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ezért a 24 óra alatt bármilyen segédeszköz használható, amit a csapatok magukkal visznek a helyszínre, internetezni viszont nem lehet majd, de nem is lesz rá szükség. A munkához a szervezők egy asztalt, két széket, 220V-ot és korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítanak, a további eszközökről (számítógép Microsoft Visual Studio szoftverrel, áramelosztó stb.) a csapatoknak önállóan kell gondoskodniuk.

A versenyt 2011. március 26-27. között a Millenáris Park Teátrumában rendezik. A fődíjat a szervezők nem hozták nyilvánosságra, a második helyezett nagy értékű számítógépes hardvereket, míg a bronzérmes csapat szakkönyvekből álló ajándékcsomagot kap.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.