Hirdetés

Ősszel újabb magyar városokba érkezik meg a Wolt

A közeljövőben arra koncentrálnak, hogy ezeken a helyeken is lehessen egyéb árukat is rendelni, ne csak ételt.

Hét vidéki városban válik elérhetővé az idei ősz folyamán a Wolt szolgáltatása – írta meg a kisalfold.hu. – hamarosan Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár lakói számára is elérhető lesz a cég által biztosított házhoz szállítás.

Hirdetés

A Wolt 2018-ban Budapesten kezdte meg tevékenységét, majd folyamatosan jelent meg további városokban. Eddig 16 városban rendelhettük házhoz a Wolton keresztül ételt, ez a választék bővül most.

Elsőként szeptember 14-től, azaz mától a Sopronban és Dunakeszin élők próbálhatják ki a Wolt szolgáltatását, majd októberben Békéscsabával és Tatabányával, novemberben pedig Egerrel, Vecséssel és Kaposvárral bővül a kiszállítási terület. A Wolt az új helyszíneken kuponakciókkal készül új felhasználói számára.

A hét városban induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető. A hosszú távú cél az, hogy ezeken a helyszíneken is színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók.

Budapesten az éttermek mellett már számos üzletből is vásárolhatunk. Országszerte továbbra is elérhető a járványhelyzet alatt népszerűvé vált érintésmentes kiszállítás, amikor is a megrendelőnek egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie a futárral.

„Rendszeresen megtapasztaljuk, hogy a felhasználóink igénylik, hogy egyre több helyen legyünk elérhetők – különösen igaz ez a budapesti agglomerációs körzetre, valamint a vidéki nagyvárosokra, megyeszékhelyekre. A mostani bővülésünk többféle pozitív üzenetet is hordoz: segítünk a helyi vállalkozásoknak még szélesebb közönséget elérni online platformon keresztül; új szolgáltatási színfoltot jelenthetünk a helyiek számára; és egyúttal munkahelyeket is teremtünk hét vidéki városban. Célunk, hogy országszerte minél többen megtapasztalják, hogy a Wolt valóban átlagosan 30 percen belül szállítja ki a megrendelt ételeket, hogy az ügyfélszolgálatunk egy percen belül reagál a megkeresésekre, hogy az applikációnk kiemelkedő értékelése nem a véletlennek köszönhető” – idézi a kisalfold.hu Tajta Ákost, a Wolt ügyvezető igazgatóját.

Hirdetés

Előzmények