Csütörtökön kedvezményesen lehet az online boltokban vásárolni

Tavaly még csak egyetlen netes vásárlást népszerűsítő ünnepi akció zajlott le hazánkban, a Gróf Ákos nevéhez köthető Ingyen Szállítás Nap, melyen közel 250 webáruház vállalta, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyenesen szállítja ki úgy, hogy azt karácsonyig mindenki megkapja. Idén az előző rendezvény sikerén felbuzdulva már három ilyen nap is lesz.

Hirdetés

Ezek közül elsőként november 24-én, csütörtökön először rendezik meg Magyarországon a DotcommerceDay rendezvényt, amihez a webshopok ingyen csatlakozhattak. A részvétel feltétele mindössze annyi, hogy ezen a napon valami olyan egyedi akciót, kedvezményt nyújtsanak a vásárlóknak, amit más napon nem. A legtöbben árengedménnyel, ingyen házhoz szállítással, „kettőt fizet, hármat kap” típusú akciókkal vagy a vásárlás mellé adott ajándékkal csábítják a vevőket a hagyományos vásárlásnál jóval kényelmesebb, gyorsabb és néhány kattintással máris összehasonlítható árakat biztosító internetes vásárlásra.

A mozgalmat szervező ötletgazda Neo Interactive célja, hogy a válság ellenére is dinamikusan fejlődő e-commerce iparágra felhívja a figyelmet.

Az érdeklődők a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon termékek, akciótípusok vagy webshopnevek alapján is tudnak keresni a kedvezményes ajánlatok között. A sok kisebb webbolt mellett olyan márkanevek is fémjelzik a DotcommerceDay kínálatát, mint például a Bookline, az Extreme Digital, az Expressz.hu, a Praktiker, az EasyJet, a upc, a Libri vagy a T-Mobile.

A kampány folytatásaként december 5-én tartják a Zöld Hétfőt, majd december 15-én a második Ingyen Szállítás Napot.

Azóta történt

Előzmények