Volt növekedési vezetője szerint csal a számokkal a Snapchat

A Facebooktól csábították a vállalathoz, ahol nem ment bele a játékba. Három hét után kirúgták, perre ment.

Mindössze három hetet töltött a Snapchat alkalmazásában Anthony Pompliano, akit növekedési vezetőnek vettek fel, és hasonló munkakörben dolgozott előtte a Facebook csapatában. Most éppen perben áll az egykori alkalmazott és a cég, ugyanis Pompliano álláspontja szerint finoman szólva sem volt minden rendben a távozásával kapcsolatban.

Hirdetés

A perirat szerint a vezetőt csak azért csábították át a Facebooktól, hogy a konkurenciáról áruljon el bizalmas információkat, és amikor erre nem volt hajlandó, sőt hazudni sem akart a növekedési pályáról, akkor rövid úton megváltak tőle.

Pompliano v. Snapchat (Forrás: gmaddaus on Scribd)

Pompliano azt is nehezményezi, hogy a Snapchat-kalandot követően nehezebbé vált számára az álláskeresés, most azon dolgozik, hogy tisztára mossa a hírnevét. Az ügyvédje szerint az esettel kapcsolatban mindenfélét hazudik a Snapchat, miközben ügyfelét a kétes eset óta nem akarják alkalmazni.

A Snapchat felett álló vállalat, a Snap Inc. szóvivője szerint mindez csak alaptalan vádaskodás, „egy csalódott alkalmazott sértődött vagdalkozása”. Az ügyben Los Angeles legfelsőbb bírósága jár majd el.

Azóta történt

Előzmények