Ha M2M – akkor Vodafone

Négy éve folyamatosan a Vodafone a világ vezető M2M- (vagyis: machine-to-machine) szolgáltatója, derül ki az Analysys Mason piackutató vállalat legfrissebb M2M Scorecard felméréséből.

A felmérést az Analysys Mason cég 2011 óta készíti el és eddig minden évben a Vodafone bizonyult a világ legjobb M2M-szolgáltatójának.

A felmérés szerint valamennyi értékelési szempont alapján a Vodafone áll a szolgáltatók ranglistájának élén, így a Vodafone a piacvezető a technológiai fejlettség, a piaci nagyságrend, illetve az ügyfélszolgálat minősége alapján is.

„A Vodafone, több versenytársával ellentétben, az egész világon kínál M2M-megoldásokat, és piacvezetőként 2015. március 31-én már több mint 21,5 millió gép-gép közötti kapcsolatot szolgált ki világszerte” – kommentálta a felmérést Király István, a Vodafone vállalati üzletágának vezérigazgató-helyettese. „A Vodafone legnagyobb M2M-ügyfelei között olyan vállatok is megtalálhatóak, amelyek 1 milliónál is több M2M-kapcsolatot üzemeltetnek” – tette hozzá.

A piackutató vállalat elemzése szerint kiemelkedő, hogy a Vodafone milyen nagy hangsúlyt fektet a partneri kapcsolatok kiépítésére. A Vodafone az általa üzemeltetett 26 hálózaton kívül világszerte 250 partnerrel, ezen belül 55 hálózatüzemeltető partnerrel dolgozik együtt az M2M-szolgáltatások biztosításán.

Azóta történt

Előzmények