A Vodafone lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója 2014-15-ben

A vállalat ma jelentette be, hogy a Vodafone Magyarország nyerte a Közbeszerzési Ellátási Főigazgatóság (KEF) „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés biztosítása – 2013” elnevezésű közbeszerzési eljárását,  és így több száz intézmény számára biztosíthatja a mobilszolgáltatást 2 éven keresztül.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a 2014-es évet egy ilyen jelentős szerződéssel sikerül indítanunk” – nyilatkozta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. „A Vodafone jelentős térnyerése az állami, intézményi szektorban társaságunk szolgáltatási színvonalának, innovatív megoldásainak, kiváló hálózatának és biztonságos technológiai megoldásainak köszönhető. Nem véletlen, hogy az elektronikus adatszolgáltatásra alkalmas és már üzembe helyezett pénztárgépek több mint 90%-ában is Vodafone SIM-kártya található” – tette hozzá.

A keretszerződés által érintett kör (a minisztériumok, a Miniszterelnökség, a központi költségvetésben önálló fejezettel rendelkező országos hatáskörű és egyéb szervek, az országos illetékességű, társadalombiztosítási alapokat kezelő költségvetési szervek, továbbá más, fejezeti jogosítványokkal felhatalmazott szervek és személyek, valamint az irányításuk alá tartozó költségvetési szervek – kivéve bizonyos, más megítélés alá eső, a törvény által nevesített szervezetek) több tízezer előfizetésre, több száz intézményre terjed ki.

Azóta történt

Előzmények