2017. november 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Café blog rovat

Új tévéket kap ajándékba a gyerekkórház

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Az LG magyarországi képviselete segíti adománnyal a Szent Istán és Szent László kórházat.

H​ird​etés

Lassan negyed évszázada látja el beteg gyermekek ezreit az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekintenzív Osztálya. Az intézmény kórtermeiben súlyos, gyakran kritikus állapotú, jellemezően agyhártya- és agyvelőgyulladással, különböző fertőzéses megbetegedésekkel bekerülő gyermekeket ápolnak. Az osztályon rendkívül felkészült orvosi csapat és szakképzett, elhivatott ápolói gárda dolgozik, akik mindent megtesznek azért, hogy kis betegeik egészségesen térhessenek vissza otthonaikba.


(forrás: LG) [+]

Mielőbbi gyógyulásukhoz az LG hazai képviselete is igyekszik hozzájárulni: a kórházat segítő Mosoly Egyesület megkeresésére a vállalat a gyermekintenzív osztály mind a 10 kórtermét vadonatúj tévékészülékekkel szerelte fel.

A szakemberek szerint egyértelműen hasznosak a kórházakban a televíziók, sőt a tv az egyik legfontosabb terápiás eszköz a kórházban. A tévé a szülő és a gyerek számára egyaránt az otthon hangulatát idézi, és gyakran az egyetlen kapcsolatot jelenti a külvilággal. Csökkenti a nyugtatók használatának igényét is, hiszen a síró, rettegő gyermek mindig megnyugszik, ha kedvenc mesefilmjét látja. Egyes esetekben azonban ennél is nagyobb hatása lehet a beteg életére.


(forrás: LG) [+]

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórháznak nyújtott támogatásban az LG mellé az EuroCable is csatlakozott. Az új tévékészülékeken futó televíziós adást a jövőben kedvezményesen biztosítják a kórház számára, de gondoltak a gyermekeket ápoló, megerőltető munkát végző nővérekre is: a kedvezményes műsorcsomagokat és a vételhez szükséges eszközöket a személyzeti szobákban is elérhetővé teszik.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.