Szeptemberben újra Ubuntu Konferencia Budapesten

Hirdetés


A magyar Ubuntu közösség és az FSF.hu Alapítvány közös szervezésében idén ismét megrendezik a Magyarországi Ubuntu Konferenciát – adta hírül a hup.hu.

A közösség elkezdte a konferencia szervezését, s honlapjuk tájékoztatója szerint még várják az előadók jelentkezését („20 perces kiselőadás, 45 perces előadás, vagy nx45 perces workshop”), tematikai megkötés nincs.

A jelentkezési határidő: 2008. június 30., s a jelentkezéseket a szervezők és néhány felkért szakember fogja elbírálni. A döntés eredményét a konferencia honlapján teszik közzé, várhatóan 2008. augusztus 1-jén.

Az előadások párhuzamosan három helyszínen folynak majd: egy 300 fő befogadására alkalmas előadóban, egy 50 fős teremben és egy 40 fős, a workshopok számára kialakított teremben.

A konferencia helyszíne: CEU Konferenciaközpont (Budapest, 1106, X. kerület, Kerepesi út 87.). Időpontja: 2008. szeptember 13. (szombat).

Azóta történt

  • 25 éves a GNU

    Egy hónapon át kívánják ünnepelni a legendássá vált kezdeményezést.

  • Mindörökké Ubuntu!

    Az idén szeptember 13-án megrendezett Ubuntu Konferencia egy év kihagyás után immár második alkalommal várta a hazai érdeklődőket.

  • Ubuntu-szerverekre vált a Wikipedia

    Lecserélik a Red Hat és a Fedora rendszereit, mivel jobbnak találtak egy másik megoldást.

Előzmények