Tizenkét megabites ADSL Budapesten

Szerencsések azok az ADSL-re váró felhasználók, akik Budapest XIII. vagy XIV. kerületének a széles sávú technológiával eddig le nem fedett területein laknak. Ők, ha most előfizetnek, szeptember 30-ig akár 12 megabites letöltési sebességgel is internetezhetnek majd, mivel a Magyar Telekom április 24-től e körzetekben indítja el tesztjelleggel az ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását.

E területeken a Magyar Telekom minden április 24. és május 31. között beérkezett új ADSL-megrendeléshez 12 Mbps maximális letöltési sebességet biztosít – függetlenül attól, hogy mekkora sebességű csomagot rendelt az ügyfél. A megnövelt sávszélességért a Magyar Telekom nem számít fel külön díjat internetszolgáltató partnerei, valamint a T-Com T-DSL-megrendelők felé. A tesztjelleggel megnövelt sávszélességet szeptember 30-ig biztosítja a távközlési vállalat, azt követően automatikusan az eredetileg megrendelt sávszélesség áll az ügyfelek rendelkezésére.

A Magyar Telekom az ADSL-szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2+ technológián alapuló új kereskedelmi termékek bevezetését tervezi, azonban ennek menetrendjéről egyelőre nem adott tájékoztatást.

Azóta történt

Előzmények