ThinPrint-megoldások Magyarországon

Hirdetés

A Megatrend 2000 Rt. lett a ThinPrint GmbH, a vékony kliens nyomtatási megoldások piacvezető gyártójának hivatalos magyarországi disztribútora. A ThinPrint szabadalmaztatott "Driver-free Printing" technológiájának köszönhetően nyomtatódriver installálása nélkül tudunk nyomtatni bármilyen eszközről bármilyen nyomtatóra. A Public Printing fejlesztés lehetővé teszi a mobil eszközről (mobiltelefon, PDA, notebook, terminál) történő nyomtatást, drivertől, fájltípustól és fájlmérettől függetlenül. A Content Beamer nevű termékkel pedig lehetséges internetről, munkahelyi hálózatról, mobil eszközökről bármely fájl hozzáférése, megjelenítése, nyomtatása, függetlenül a memória nagyságától, a képernyő vagy a fájl méretétől, valamint az operációs rendszertől.

A ThinPrint 40 országban van jelen, ügyfeleik között megtalálható – többek között – a Lockheed Martin, a HP Németország, az IBM Németország vagy a Siemens AG.

A Megatrend IT Infrastruktúra üzletága látja el Magyarországon továbbá az Integrated Research és a Jetro cégek disztribútori feladatait is. A Megatrend termékkínálatában az alábbi gyártók megoldásai találhatóak: Asus, ASK, Cisco, Citrix, Datasys, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Infocus, Legato, McAfee, Microsoft, Network Associates, Oracle, Toshiba.