Tévesen temetik a GoLive-ot és a FreeHandet

Hirdetés

Bár különböző internetes fórumokon megjelent a hír, hogy a kreatív szoftvereket készítő vállalat beszünteti a GoLive és a FreeHand támogatását és további fejlesztését, az Adobe most hivatalosan is megcáfolta a pletykákat.

A híresztelés alapjául az a feltételezés szolgált, hogy a Macromedia felvásárlását követően az Adobe előtérbe helyezi a Macromedia Dreamweaver és az Adobe Illustrator CS2 szoftvereket, és a dominancia megteremtése érdekében beszünteti az Adobe GoLive és a Macromedia FreeHand fejlesztését.

A feltételezéseket most a vállalat egyértelműen cáfolta: "Az Adobe tervezi a GoLive és a FreeHand termékek támogatását, valamint a felhasználói igények szerinti továbbfejlesztését. Nyilvánvaló, hogy a Dreamweaver és az Illustrator a piacvezető termékek a webdesign és a vektoros illusztráció területén. Ezért fejlesztéseink során elsősorban ezekre helyezzük a jövőben is a hangsúlyt az innováció és a Creative Suite integráció szempontjából" – áll az Adobe hivatalos, Macworldnek adott tájékoztatójában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

  • Megjelent a Flash Player 9

    Az Adobe frissítette ingyenes lejátszóját és a flashes alkalmazások fejlesztésére szolgáló Flex termékcsaládot.

Előzmények