2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Telekom rovat

Ingyenes telefonálást kínál a Tesco

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

Közös ajánlattal állt elő a Tesco és a Tesco Mobile: a mobilszolgáltató ügyfelei ingyenes beszélgetést kapnak havi bevásárlásaik után.

Hirdetés

Vontatottan jutottunk el a mai bejelentésig, de végül megszületett: mától a Tesco Mobile új ajánlatot jelentett be. Ezek szerint ingyenes perceket kínál minden Tesco Clubcard kártyatulajdonos számára bevásárlásaik után.

A cég kiemeli, hogy tekintettel arra, hogy Magyarországon jelenleg 2 millió vásárló rendelkezik Clubcard kártyával, és az ő bevásárlásaik jelentik a Tesco 700 milliárd forintot meghaladó éves forgalmának több mint felét, az új ajánlattal évente több százmillió ingyenes mobilperc válik elérhetővé. A vállalkozás ötletgazdái szerint az új lehetőség várhatóan komolyan befolyásolja a hazai feltöltőkártyás piacot, sőt, a Tesco Mobile kutatási adatait figyelembe véve akár a számlás előfizetéssel rendelkezők számára is racionális alternatívát jelenthet.

Szemán Orsolya, a Tesco Mobile cégvezetője elmondta: „Folyamatosan keressük az ügyfeleink számára legkedvezőbb szolgáltatási lehetőségeket, kilépve az elfogadott mobilszolgáltatói üzletmenetből. Úgy gondoljuk, a szokásos bevásárlások után járó ingyenes beszélgetésnél nehéz ütősebbet piacra vinni: már havi 20-30 ezer forintos bevásárlás esetén is 20-30 perc díjmentes beszélgetést kapnak ügyfeleink. Ez sok mobilozó számára teljesen eltünteti a havi hívásköltséget, míg a többet telefonáló ügyfelek esetében is egy-kétezer forintos költségcsökkenést jelent, a versenytársainknál alkalmazott percdíjakkal számolva. Természetesen a karácsonyi szezonban, nagyobb vásárlások idején még nagyobb előnyt élvezhetnek ügyfeleink.”

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.