Teljes ügyviteli rendszer utazási irodáknak

Hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Galor Systems húsz országban, több mint 500 utazási iroda által használt ügyviteli rendszere, a GILBOA – erről szeptember 5-én írt alá megállapodást a szoftvercég és a magyar forgalmazó YToN internet Kft.

Az izraeli székhelyű Galor 1989-es megalakulása óta utazási és turisztikai szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Legsikeresebb terméke a GILBOA, amely világszerte több száz utazási iroda teljes munkafolyamatát automatizálja. A rendszer online kapcsolatban áll a legnagyobb utazási szolgáltatók – Amadeus, Galileo, Worldspan – adatbázisaival, amely szállodák, bérautók, fakultatív programok és más utazási termékek közötti gyors keresést és azonnali foglalást tesz lehetővé.

A mostani megállapodással exkluzív disztribútori jogot szerző YToN a magyarországi utazási piac ismert szereplője. Számos utazási irodának szállított már informatikai megoldásokat, illetve az egyik legjelentősebb utazási informatikai szolgáltatóval, az Amadeusszal együttműködve fejleszti és üzemelteti Y-TraVEL túradisztribúciós rendszerét.

Azóta történt

Előzmények