A Telekom ingyenes szolgáltatással támogatja a nonprofit szervezeteket

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország megújította és kibővítette a nonprofit szervezetek számára kialakított ajánlatát.

A Telekom és a T-Systems már korábban kialakított egy ajánlatot a nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját.

Hirdetés

Friss közleményük szerint a megújult Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes, internet- és hangszolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat április 10-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a Telekom fenntarthatósági alkalmazásában, a hello holnap! applikációban.

Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/ oldalon.

Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki és a kedvezményezettek listáját 2019. április 17-én teszi közzé a vállalat a a fentebb linkelt oldalon. Az ajánlat a nyertes szervezetek számára leghamarabb 2019. május 6-tól él.

Azóta történt

Előzmények